Blog

De Ongestoorde Dag

Welke zelfmaak-mode-gek wil dat nou niet? Op een onbewoond eiland met een naaimachine en een stapel stoffen. En ongestoord maken waar je zin in hebt. Heerlijk om bezig te zijn, een resultaat te zien (en helaas af en toe wat naden uit te halen maar ja dat hoort er wel een beetje bij). En patronen aanpassen zodat ze net wat beter zitten. Of om helemaal zelf een patroon te verzinnen en maken.

Eigenlijk maakt het niet uit hoe je dit soort momenten inkleedt. Dus de ‘Ongestoorde Dag’ was geboren. In kleine setting met lunch van 10-16 uur aan de slag. Het liefst op een druilerige dag waarbij je de regendruppels kunt tellen. Dit is dan ook een echte najaars- en winter workshop.


We plannen hem om de 6 weken in gedurende het herfst-winterseizoen. Op 30 januari 2022 is derde al weer. Er is plek voor 4 personen. En de hele dag is er begeleiding aanwezig. En aangezien we een heleboel mooie stofjes en patronen hebben, bevindt je je in de snoepjeswinkel van VERKNIPT stoffen in Groningen. Lijkt het je wat om mee te doen aan zo’n dag? Mits corona binnen de perken blijft zijn dit de data:


30 januari 2022
13 maart 2022
24 april 2022


Kosten: €75 voor volwassenen, €62 voor kinderen vanaf 8. Dit is inclusief koffie/thee lunch en gebruik van alle naai- en lockmachines.
Van te voren spreken we door wat je wilt maken, zo heb je een optimale Ongestoorde Dag.


Opgeven kan via info@verkniptstoffen.nl

Deze dame maakte een jasje met voering. Wist je dat het maken van een voering soms makkelijker en minder werk is dan het omzomen van alle randen? 

De kleindochter die deze jurk krijgt, zal toch wel heel blij zijn, ook met dit stofje 😉 Uit de VERKNIPT collectie natuurlijk. klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top