Over ons

Annemieke en Elisabeth leren elkaar kennen als collega’s in hetzelfde vak in 2019. Zij geven allebei naailes: Annemieke in Paterswolde en Elisabeth in Groningen. Al snel kwamen ze erachter dat ze dezelfde droom hebben, namelijk een fysieke stoffenwinkel direct aan het atelier waar lesgegeven wordt. In 2020 zijn ze samen Verknipt Stoffen gestart, waarbij deze website waar ze allebei digitaal alle ervaring en passie met jullie delen. Annemieke en Elisabeth stellen elkaar aan je voor.

Annemieke van den Berg van Saparoea

Annemieke is van alle ondernemers die ik ken, iemand die van aanpakken weet en voor niks wegloopt. Sinds ze 7 jaar geleden het roer volledig omgegooid heeft, is ze haar atelier Mooimiek begonnen, waaruit ze naailes geeft en workshops wolvilten houdt. Haar passie voor stoffen ligt onder andere in de zoektocht (en strijd) om de productie van stoffen duurzaam te maken, en zet zich hier onder andere voor in bij Groninger Fair Fashion (GROFF). Ik zie Annemieke over 5 jaar het land doorkruizen, opzoek naar innovatieve productiebedrijven in Nederland, maar ook iemand die iedere winkelbezoeker bij naam zal kennen en je nooit gehaast voorbij zal lopen. Daarom hoop ik nog heel lang met haar samen te mogen werken. 

Liefs,

Elisabeth

Elisabeth van Harten

Nieuwsgierig geworden doordat een kennis mij vertelde over Elisabeth: ‘die doet precies hetzelfde als jij met je modevakschool’, ‘jullie moeten elkaar leren kennen’. En zo geschiedde. We hadden dezelfde droom: stoffenwinkel met zelfmaak-café.

Plan
Tijd voor een plan om samen te werken! Elisabeth gaat spontaan en recht door zee op haar doel af. Ik vind super om te zien. Met een beetje omdenken, het juiste moment kiezen en dan in de actie schieten. Dankzij onze start midden in de lockdown, kan het alleen maar beter gaan en hebben we al menig leverancier of stoffenwinkel bezocht. Het omdenken en visualiseren van onze dromen zijn precies de aanvullingen die zij zo goed kan toevoegen. We gaan voor een rotsvast vertrouwen in de toekomst, met winkel en lessen op 1 plek. Proost op het leven!

Groet,

Annemieke

Back To Top